În februarie 2021, Simona David Crisbășanu, președinta Asociației ROI, a susținut un atelier on-line despre nevoile copiilor și programul Cercul Siguranței, pentru a marca 4 ani de la adopția a doi copii minunați, care au îmbogățit viața familiei sale.
Pentru a-și diminua anxietatea legată de a deveni părinte, Simona s-a pregătit în multe feluri pentru acest pas uriaș. Cel mai bine i-a prins programul Cercul Siguranței, pe care l-a parcurs cu un an înainte de a-i întâlni pe copii.

CUM SĂ FII UN PĂRINTE SUFICIENT DE BUN

Acest program mi-a oferit o hartă a nevoilor copiilor și un cadru sigur în care să reflectez asupra a cum pot răspunde potrivit nevoilor lor, astfel încât să fiu UN PĂRINTE SUFICIENT DE BUN, pentru că părinte perfect nu există (în caz că nu ați aflat încă)!, spune Simona.
Din 2016, Simona este facilitator certificat în acest program, pe care l-a susținut în ultimii ani în cadrul unor proiecte educaționale pentru cadre didactice și părinți. Din 23 martie 2021, Simona va susține un astfel de program on-line pentru cei care sunt sau vor deveni părinți și au nevoie de o hartă simplă pentru a înțelege ce nevoi au copiii lor și astfel, pentru a avea o relație (mai) bună cu ei.
De asemenea, informațiile vor fi utile pentru cei care doresc să adopte sau se află pe acest drum. Chiar și bunicii vor avea de câștigat dacă vor participa! Un astfel de program este relevant pentru oricine este implicat în educarea și asistența socială pentru copii: cadre didactice, educatori din centre, asistenți maternali etc!

CÂND ȘI CUM ARE LOC PROGRAMUL

 • Programul se va derula online, pe zoom, pe parcursul a opt sesiuni săptămânale de câte două ore.
 • Numarul participantilor va fi limitat la 12.
 • Întâlnirile vor începe pe 23 martie;
 • Sesiunile vor avea loc săptămânal, între orele 18:00 și 20:00.

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

Pentru a participa la program sau pentru a oferi cuiva drag acest program, ai de făcut următorii pași până la data de 15 martie (avem doar 12 locuri disponibile):

 

1. să completezi acest formular de înregistrare
2. să plătești contribuția pentru participare în contul Asociației ROI, cu mențiunea Cercul Siguranței

CONTRIBUȚIE

 • Costul standard pentru participarea la program este de 640 lei/persoană.*
 • De 8 martie, este oferit un preț special – cu o reducere de 50%. Astfel, dacă te înscrii și plătești până pe 10 martie, costul este de 320 lei!
 • Dacă plătești până la data de 15 martie, beneficiezi de o reducere de 15% și vei plăti 544 lei/persoană.
 • Pentru plata integrală în avans, primești o reducere suplimentară de 10%, ceea ce înseamnă că vei plăti 490 lei.
 • Dacă vei participa împreună cu partenerul de cuplu sau cu o altă persoană, atunci aceasta va plăti doar 50%, respectiv 320 lei.
 • *Participanții la atelierul de prezentare beneficiază de o reducere suplimentară

DETALII PENTRU PLATĂ

Plata contribuției se face prin transfer bancar către:

 • Asociația ROI
 • CIF: 29384546
 • Contul IBAN RO55 BACX 0000 0009 6848 7000 – Unicredit Bank
 • Detalii pentru plată: Cercul Siguranței

INFORMAȚII DESPRE CERCUL SIGURANȚEI

Cercul Siguranței este un program de educație parentală sau de reflecție, dezvoltat pe baza unor cercetări de peste 50 de ani în teoria atașamentului.

Acest program este balsamic pentru suflet, pentru că ne reamintește că toți avem nevoie să fim văzuți, acceptați, iubiți.

POVESTEA #URLATENIILOR
În 2017, Simona și Mircea Crisbășanu au adoptat doi copilași, soră și frate, atunci în vârstă de 7 și 5 ani, care le-au îmbogățit viața. Despre povestea lor puteți afla aici:
Îi puteti urmari și aici:

INFORMATII DESPRE FACILITATOR

Despre Simona David Crisbășanu, vei găsi mai multe informații aici:
https://aroi.ro/simona-david-crisbasanu/
https://simonadavid.ro/

DATE DE CONTACT PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Simona David Crisbășanu – simona@aroi.ro

Înregistrează-te pâna pe 15 martie!

Related Post

Posteaza mesaj

*

*