Bine ați venit la ROI!

Povestea noastră a pornit în 2011, Asociația ROI prinzând formă la finalul anului. Membrii stupului și albinuțe active în prezent sunt: Simona David-Crisbășanu, Oana Stoianovici, Mircea Crisbășanu și Marian Dobrilă.

Președintele executiv al Asociației ROI este Simona David-Crisbășanu, inițiatorul proiectului educațional Zburd-Educație prin coaching, cu sprijinul Oanei Stoianovici și a echipei de antrenori. Din echipa executivă a Asociației ROI mai fac parte Marian Dobrilă și Mircea Crisbășanu, vicepreședinți. Simona David-Cribășanu - Foto: Marius AlexandruOana Stoianovici este Director pentru Strategie & Dezvoltare a programelor educaționale ale Asociației.

Mircea Crisbășanu este inițiatorul unor proiecte inovatoare precum Cycling Romania și Art in Bucharest. Ioana Morărescu are, de asemenea, un rol-cheie, fiind albinuța care ne sprijină cu ordinea în stup.

Din punct de vedere profesional, avem expertiză în dezvoltarea de programe de dezvoltare personală, de leadership și coaching, în crearea și derularea campanii de comunicare, precum și în organizarea de evenimente. Am reușit să construim echipe, parteneriate și afaceri de succes. Pe plan profesional, activăm în domenii diverse, de la managementul de proiecte, consultanță în business, și accesarea fondurilor europene, până la dezvoltare personală și coaching pentru lideri și echipe.

Am reușit pe cont propriu și ne continuăm propriile proiectele. În același timp, fiecare suntem activi în cadrul unor comunități diverse și dorim să facem mai mult pentru cei din jurul nostru. Ne unește faptul că vibrăm pe aceeași frecvență, de aceea am creat Asociația ROI. Am găsit acea formulă, să-i spunem magică, prin care să contribuim la dezvoltarea unor proiecte cu impact pozitiv asupra societății, împreună cu alți lideri vizionari și organizații partenere.

Sperăm să vă lăsați inspirați de proiectele noastre și vă invităm să ne faceți o vizită la stup!