Despre rolul nostru într-o relație - cu Oana Stoianovici, executive coach

În această lume în continuă mișcare, uneori la o viteză prea mare, răsfățul este un mod de a ne întoarce la noi înșine, de a ne relaxa și de a ne reîncărca cu energie. Acest proiect, lansat în iulie 2012, a fost gândit în special pentru femei, pentru a se descoperi și a învăța să-și prețuiască feminitatea la orice vârstă. După câteva întâlniri, la care au participat doar femei, am realizat că, de fapt, acestea își doresc să afle cum stau lucrurile și pentru bărbați, pentru că, ceea ce ne dorim, majoritatea dintre noi, este să avem o relație împlinită.

Simona David-Crisbăşanu și Oana Stoianovici sunt albinuțele ROI care au iniţiat acest proiect. Sunt două femei puternice, cu experienţa în domeniul comunicării și coaching-ului, care doresc să transmită mai departe ceea ce au învățat și să contribuie la formarea unei adevărate comunități a femeilor, care vor să fie împlinite acum, în această viață.

„Este util să citești cărți, să navighezi on-line și să participi la diverse cursuri de dezvoltare personală. Dar acestea nu înlocuiesc întâlnirile cu alți oameni, posibilitatea de a a împărtăși experinţe și de a dezbate probleme de interes comun din viaţa noastră de zi cu zi, într-un cadru relaxat”, spune Simona David-Crisbășanu, coordonatoarea proiectului. „Am ajuns să ne concentrăm prea mult pe performanțe, pe rezultate, dar calitatea vieții noastre nu depinde doar de asta. Uneori, ceea ce lipsește este chiar puțin răsfăț, chiar dacă asta înseamnă doar o plimbare cu picioarele goale în iarbă, un masaj, să respirăm sau să discutăm cu prietenii. Rolul femeii este esențial în familie și în societate, așa că este firesc să fim preocupate de starea noastră de bine, pentru a putea să oferim lumii darurile noastre din preaplin, fără să ne epuizăm”, adaugă ea.

Cu actrița Dorotheea Petre, despre seducție

Întâlnirile din cadrul Atelierului au o temă centrală și unul sau doi invitați speciali, iar discuțiile sunt interactive, într-un cadru relaxat, în care ne  bucurăm de ciocolată, ceaiuri aromate și lumânări.

La primele patru întâlniri, am explorat laturi diferite ale feminităţii. La primele două întâlniri, moderate de Oana Stoianovici, executive coach, am descoperit cum să ne preţuim şi cum să ne manifestăm feminitatea, dar și cum să ne reconectăm la cine suntem şi cum să ne (re)alimentăm cu energie.

Puteți citi aici un articolul  „Noi vrem răsfăț”, care surpinde foarte bine una dintre întâlniri, unde am discutat despre necesitatea ca femeia să rămână în rolul ei de femeie, dacă dorește să-i dea spațiu bărbatului să-și manifeste masculinitatea.

De la Dorotheea Petre, actriţă recunoscută la nivel internaţional, am aflat „Cum să fim seducătoare?”, cuceritoare şi autentice, în acelaşi timp, şi cum să jucăm rolul principal în propria viaţă.

„Cum să fim inventive?” aceasta a fost tema primului seminar deschis şi bărbăţilor, susţinut de Alice Năstase Buciuta, scriitoare şi redactor şef al revistei Tango. Cu Alice, am povestit despre cum reuşim să strecurăm clipe de răsfăţ în contextul unei vieţi pline, active, chiar tumultoase uneori și, mai ales. Interesul participanților a fost în jurul a cum reușim să menținem o conexiune profundă cu partenerul nostru. Puteți urmări fotografii de acest eveniment aici. Evenimentele sunt anunțate pe pagina de pe Facebook a atelierului.

Despre rasfăț, cu Alice Năstase Buciuta - Foto Paul Buciuta/Marea Dragoste

Despre rasfăț, cu Alice Năstase Buciuta - Foto Paul Buciuta/Marea Dragoste

Attachments

Posteaza mesaj

*

*