_D809948

Oana Stoianovici, unul dintre membrii fondatori ai Asociației ROI, este lider și coach transformațional cu o experiență de 10 ani, la nivel internațional.

A studiat coachingul și arta transformării în diverse țări, conducând programe transformaționale focusate pe leadership peste tot în lume. În ultimii 8 ani, a avut oportunitatea de a lucra cu peste 1000 de oameni și a experimenta foarte multe culturi. Această etapă i-a adus o vastă experiență precum și o profundă înțelegere a procesului de transformare.

În ultimii ani, a studiat și a aprofundat practici și metode complementare. Astfel, a ajuns să stăpânească terapii și metode de vindecare emoțională, practici și elemente de cunoaștere spirituală.

În 2013, Oana a lansat propriile workshopuri, prin care împărtășește din experiența sa și înțelepciunea străveche, transmisă de maeștri din diverse culturi. În prezent, susține workshopuri transformaționale pentru activarea și vindecarea relației cu Copilul Interior și ritualuri de inițiere în Tainele Feminității Sacre.

Posteaza mesaj

*

*