Provocarea Everest, eveniment care a marcat startul al proiectului la care a participat majoritatea elevii selectați din cele 8 licee partenere în proiectul YEEI! – Antreprenoriat la Puterea Tinerilor, a avut loc în data de 23 mai 2018.

Întâlnirea celor aproape 60 de elevi a fost găzduită de Scoala Ferdinand I, iar expediția a fost simulată/organizată cu sprijinul Asociatiei Ascendis. Elevii au avut ocazia să se cunoască și să lucreze împreună cu elevi din alte licee, să vadă cât de important este lucrul în echipă și planificarea pentru a atinge Everestul, dar și pentru a te întoarce în siguranță de pe vârf.  

Liceenilor le-a plăcut cel mai mult lucrul în echipă și faptul că au cunoscut oameni noi.

Într-un cuvânt, experiența lor a fost: SUPER!

Mulțumim ghizilor care ne-au călăuzit în această expediție provocatoare, din partea Asociației Ascendis: Carmen Ciuraru, Anca Barbu Sebastia, Bogdan Toporjinschi, Soare Alina Serban și Cosmin Motei (foto). A fost o oportunitate de a le oferi tinerilor o experiență disponibilă, de regulă, angajaților din corporații.
“YEEI! – Antreprenoriat la puterea tinerilor” (Youth Entrepreneurship & Employability Initiative) este un program ce se adresează în special adolescenților din medii dezavantajate. YEEI! este implementat în 2018-2019 de United Way Romania si Asociația ROI, finanțat de United Way Worldwide, prin generozitatea Citi Foundation.

Related Post

Posteaza mesaj

*

*