Împreună cu United Way Romania, ne bucurăm să anunțăm că suntem în plin proces de conectare a 30 de elevi din liceele partenere în proiectul YEEI! – Antreprenoriat la Puterea Tinerilor cu 16 mentori de la compania Kruk Romania. Elevi din Cojasca, Tărtășești, Snagov, Brănești și București vor avea oportunitatea sa fie expuși unui mediu nou pentru ei, observând de la faţa locului ce înseamnă să fii angajat într-o companie mare, de ce abilități ai nevoie să obții un loc de muncă și care sunt acele departamente şi profesii din piaţa muncii de astăzi care fac lucrurile să funcţioneze pentru o companie.

Elevii vor fi susținuți de către mentorii companiei și job coachii din echipa YEEI, inclusiv în procesul lor de învățare şi descoperire a punctelor lor forte şi cum anume pot continua a le îmbunătăţi, creionând astfel un CV personalizat și atractiv, oferindu-le elevilor şanse mai mari la angajabilitate.

 

YEEI! – Antreprenoriat la puterea tinerilor” (Youth Entrepreneurship & Employability Initiative) este un program ce se adresează în special adolescenților din medii dezavantajate. YEEI! este implementat în 2018-2019 de United Way Romania si Asociația ROI, finanțat de United Way Worldwide, prin generozitatea Citi Foundation.”

Attachments

Related Post

Posteaza mesaj

*

*