Pe 6 OCTOMBRIE, vom începe programului de formare pentru cadrele didactice “Profesorul: antrenor de echipă”. Aici găsiți descrierea programului, organizat de Asociația ROI și AMA Leadership Academy, program care va avea 6 module săptămânale. Fiecare modul săptămânal durează două ore, în intervalul orar 19:00-21:00.

Acest program sintetizează experiența de peste 10 din proiectele în educație implementate de Simona David Crisbășanu, președinta Asociației ROI și inițiatoarea proiectului Zburd-Educație prin coaching, și de Ana-Maria Alexandru, fondatoarea AMA Leaderhip Academy, Maestru în Coaching Acreditat Internațional și președinta Asociației ARC-PRO. Aceste proiecte au produs rezultate extraordinare în educație pentru peste 15.000 de elevi și 2.500 de cadre didactice.

Pentru școlile și liceele din comunitatea Zburd, am oferit 10 burse integrale de participare pentru cadre didactice din școli diferite – școli incluse pe harta www.scoalazburd.ro sau care au făcut parte din proiectul Zburd-Educație prin coaching sau Adoptă un liceu. Aceste burse sunt acordate primelor 10 persoane din școli diferite, care s-au înscris până la data de 26.09.2021. Felicitări câștigătorilor! Găsiți mai jos lista acestora.

Nr crtNume și prenumeUnitatea de învățământLocalitatea, Județul
1Nicolici Nadina CarmenLiceul Tehnologic „Lorin Sălăgean”Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți,
2Baloi TatianaScoala Gimnazială „Mihai Viteazul”Craiova, Dolj
3Radu Luciana-MihaelaLiceul DanubiusCălărași, Călărași
4Ghiță MarcelaȘcoala Gimnazială Nr.2 Boldești-ScăeniBoldești-Scăeni, Prahova
5Ciocan ElisabetaLiceul Tehnologic AutoCraiova, dolj
6Cristina ChiorescuLiceul Teoretic „Dr Mihai Ciuca”Saveni, Jud Botosani,
7Fecioru-Cantemir DanielaLiceul Demostene BotezTrușești, jud Botoșani
8Boboc Ana-LuizaȘcoala Gimnazială CozmeștiCozmesti, Iași
9Burunov MarioaraLiceul de Arte „Ionel Perlea”Slobozia, Ialomița
10Iftime IrinaȘcoala Gimnaziala „Profesor Mihai Dumitriu”Valea Lupului, Iași

În cazul în care doriți să aflați mai multe despre program, vă invităm să urmăriți aici înregistrarea atelierului on-line organizat pe data de 14 septembrie pe această temă.În același timp, toate cadrele didactice din școlile Zburd care s-au înscris, inclusiv liceele din proiectul pilot Zburd-Educație prin coaching, au avut posibilitatea de a beneficia de o bursă specială de 50%, ceea ce înseamnă un preț promoțional de 210 lei, față de prețul actual de 420 lei.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Mai jos veți găsi răspunsurile la câteva întrebări adresate de participanții la atelierele noastre, cu privire la programul de formare.

Cum este structurat programul de formare?

Pentru maximă eficiență, am structurat programul “Profesorul: antrenor de echipă” în 3 Nivele a câte 6 Module de teorie si practică cu durata de 2 ore fiecare. Fiecare nivel este susținut on-line timp 6 săptămâni per nivel. Programul incepe pe 6 octombrie cu primul nivel.

Când are loc programul de formare?

Programul are loc in timpul saptamanii, în fiecare miercuri seara, timp de 6 saptamani incepand cu 6 octombrie. Fiecare modul săptămânal durează două ore, în intervalul orar 19:00-21:00.

Cât costă programul de formare?

În prezent, costul standard este 420 lei/persoană pentru cadrele didactice.

Cursul are credite? 

Acesta nu. Vrem sa ne asigurăm ca acest program este dorit în aceeași măsura în care este oferit, si, în funcție de modul în care este primit, vom aplica pentru credite în următoarea fază.

Ce include adeverința acordată la finalul cursului? 

Adeverința are ore și competențe dobândite. Este însoțită de diplomă de recunoaștere.

Sesiunile vor fi on-line exclusiv?

Da, în acest program sesiunile vor fi exclusiv on-line. La cerere, putem face și module fata în fata. Până atunci, vrem să fim sigure că orice s-ar întâmplă cu scenariile (roșu, verde, galben…), putem să vă transferăm expertiza noastră și că aveți acces la sesiunile înregistrate pentru reflecție ulterioară.

Primim sesiunile înregistrate?

DA primiți acces la TOATE sesiunile înregistrate, cu link de acces pe platforma noastră Vimeo.

PLUS: primiți pe mail manualul de implementare cu materialele prezentate incluzând exercițile făcute împreună și linkuri utile de la resursele scrise, audio și video recomandate pentru dezvoltarea dvs. continuă.

RESURSE:

Vă invităm să deveniți parte din Comunitatea noastră.  Primiți astfel acces gratuit la și mai multe resurse valoroase. Conversațiile AMA Talks vă oferă și prezentări  ale instrumentelor despre care am vorbit la evenimentul educațional din 17.06, a cărui înregistrare este disponibilă aici. Toate conversațiile pe teme educaționale pot fi accesate aici.

Mai multe despre proiectele educaționale și experiența lor de 10 ani în Educație vă invităm la AMA Talks alături de Simona David-Crisbăşanu Președinta Asociației ROI și Ana-Maria Alexandru Fondatoarea AMA Leadership Academy.

Pentru motivație și inspirație, vă invitam la film. Aici găsiți versiunea scurtă, de prezentat la clasă a filmului documentar Ba se poate! Care surprinde îmbunătățirile și rezultatele obținute cu metodologia noastră în cadrul proiectului Zburd-Educație prin coaching în cele 5 licee din România care au făcut parte din proiectul pilot.

Iar pe paginile organizatorilor: https://www.facebook.com/AMALeadershipAcademy/ , https://www.facebook.com/Asociatia.ROI/ , https://www.facebook.com/zburd.ro și pe site-urile organizațiilor: www.leadershipacademy.ro, www.aroi.ro , www.scoalazburd.ro  găsiți o multime de informații utile, resurse, povești de succes și idei numai bune de pus în aplicare.

Related Post

Posteaza mesaj

*

*