Anual, oferim cursuri de formare PENTRU PROFESORI pe care le susținem financiar în proportie de 90%, prin puterile inimilor noastre și cu susținerea organizațiilor pe care le reprezentăm, Asociația ROI și AMA Leadership Academy. Participanții achită DOAR 10% din costul programului, ca simbol al angajamentului de a aplica în educație informațiile extrem de valoroase primite.

Anul acesta vrem să susținem 100 de noi profesori cu har și inimi uriașe, pentru a face față cu brio provocărilor din sistemul de educație. 45 sunt deja înscriși. Ultima zi când te poți înscrie pentru a putea participa în programul PACE – “Profesorul: Antrenor de echipă” de anul acesta este 2 mai 2022 ora 12:00.

Te invităm să iei parte la acest program dacă dorești să adaugi abilități de lucru în echipă la competențe tale de cadru didactic. Astfel, vei adăuga în tolba ta de instrumente metode și abordări inovatoare cu care vei reuși să atragi interesul elevilor și să obții rezultate mai bune, cu mai multă ușurință. 

Programul PACE 2022 începe pe data de 2 mai și te poți înscrie cu 275 lei ca participant unic (față de prețul standard de 420 lei) sau cu prețul (și mai) special de 250 lei ca parte dintr-un grup al școlii tale (minim 5 persoane). Mai multe informații despre program, găsești aici.

Pentru a primi linkul de zoom pentru luni seara (primul modul al nivelului 1) completează formularul de înscriere și trimite dovada plății pe email până pe 2 mai la ora 12:00 la Coordonatorul de Înscrieri: radu@leadershipacademy.ro.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU AICI! 

CINE SUNT FORMATORII?

Suntem Simona David-Crisbășanu, președinta Asociației ROI și Ana-Maria Alexandru, fondatoarea AMA Leadership Academy. Împreună găsim de mai bine de 10 ani soluțiile potrivite fiecărei școli pentru a crea un mediu atractiv pentru elevi în școala de azi până la a avea relații extraordinar de bune cu toți cei implicați în procesul de predare-învățare. Lucrăm în mod special cu licee și școli defavorizate și cu elevii care au cele mai mari provocări în viață și la școală.

DESPRE PROGRAMUL PACE

Profesorul: Antrenor de Echipă” este un program de formare în tehnici și metode de coaching cu aplicabilitate în educație susținut de noi și coachii pe care i-am format în proiecte care au produs rezultate extraordinare pentru mai mult de 25.000 de elevi și peste 5000 profesori până acum.

Ediția a doua a proramului PACE2 se derulează în perioada 2  mai – 6 iunie 2022 și va include în total șase întâlniri săptămânale a câte două ore. 

CE POȚI OBȚINE ÎN ACEST PROGRAM

Iată câteva din experiențele și beneficiile împărtășite de către o parte dintre profesorii care au participat la ediția PACE din anul 2021: 

Iată câteva din experiențele și beneficiile împărtășite de către o parte dintre profesorii care au participat la ediția PACE din anul 2021: 
 
Luciana: “Am susținut inspecția pentru gradul I. Am fost mult mai relaxată și am început toate orele cu un exercițiu de spargere a gheții, în care m-am focusat pe emoțiile elevilor și am vorbit despre rolul lor, în viața de zi cu zi. A fost foarte bine.”
 
Adriana: “Am aplicat exercițiul cu blazonul personal la o clasa de a 8-a și copiii au spus: «Wow, nimeni nu ne-a spus că suntem atât de speciali!»” 
 
Anca: “Am apreciat Planul de Management Personal pe cele cinci dimensiuni, elementul surpriză al cursului din această seară! Gratitudine!“ 
 
Irina: “Interacțiunea pe care am avut-o astăzi la curs a dus la iluminarea mea, pentru ca îmi căutam rădăcinile, dar nu aveam o bază.”
 
Maria: “Întregul format e inedit, aplicabilitate, realism, dedicarea formatoarelor și atitudinea lor net europeană. Mă simt în altă țară!”

Pentru clarificări, vă invităm să îl contactați pe Radu Constantin Pătrașcu, Coordonatorul de Înscrieri al Programelor de Formare AMA Leadership Academy, la telefon 0722739474, respectiv email radu@leadershipacademy.ro 

Vă așteptăm alături de noi cu încredere, excelență și mai ales, entuziasmul de a schimba lumea în mai bine!

Related Post

Posteaza mesaj

*

*