albinute roiÎn 2015, am avut parte de mult sprijin din partea albinuțelor – voluntare care au contribuit la diverse proiecte, de la educație la cicloturism.

De aceea, invităm toate albinuțele joi, 10 decembrie, la o întâlnire în care să ne îmbrățișăm, să sărbătorim reușitele de până acum și să ne încărcăm cu energie pentru noul an.

Așadar, ne vedem între 18:00 și 22:00, în Piața Romană, la prietenii noștri de la cafeneaua 4+ Social Caffe (str. Mendeleev nr 37 – o cafenea socială unde nu se fumează!). Vă așteptăm cu ceaiuri aromate și vin fiert – puteți veni oricând în acel interval. Sunt bineveniți și cei care până acum n-au îndrăznit să ne abordeze și doresc să contribuie la proiectele noastre în 2016.
Ne propunem o seară în care să aducem aproape de stupul ROI oameni dragi, ca să le mulțumim. Și cu această ocazie vă invităm să vă cunoașteți și voi mai bine între voi căci sunteți toți frumoși și vă conduc aceleași valori frumoase în viață!

Reperele serii:

Vă așteptăm începând în intervalul18:00- 19:00 să sosiți și să ne reconectăm. Începând cu 19:00 povestim despre proiecte, planuri de viitor și cum ne puteți fi alături. După ora 20:00 e vreme să ne cunoastem mai bine și să răspundem la intrebări, printre multe îmbrățișari, poze, muzică bună, vinuț fiert :).

Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să confirmați prezența până luni, 7 decembrie, pe e-mail la stup@aroi.ro .

Related Post

Posteaza mesaj

*

*