echipa-zburd-ciclatonAnul ce se va încheia în curând a fost foarte plin pentru noi!

Am avut parte de sprijin de la Ciclaton – al voluntarilor care au biciclat 660 de km pentru noi, precum și a susținătorilor- donatori care au contribuit financiar pentru continuarea proiectului nostru Zburd – Educație prin coaching. Detalii despre reușită găsiți aici. Astfel, am început să lucrăm la crearea rețelei de sprijin pentru profesorii implicați din țară și avem parteneri de încredere la Timișoara, Deva, Suceava, Buzău, Bacău etc. Mulțumim încă o dată echipei de la compania DSV Solutions S.R.L pentru că au fost generoși alături de noi!

Albinuțele noastre au continuat să contribuie la proiecte precum Adopta un liceu, la care Asociația ROI lucrează împreună cu Școala de Valori și Fundatia Noi Orizonturi.

Pe 2 decembrie, am primit o altă formă neașteptată de recunoaștere a muncii voluntarilor, în proiectul Zburd – Educație prin coaching: la lansarea Proiectului privind Învățământul Secundar din România, în parteneriat cu Bănca Mondială, ne-am bucurat că doamna Liliana Preoteasa, director in cadrul Ministerului Educatiei, a dat exemplu de bună practică proiectul nostru.

Nu în ultimul rând, anul acesta am văzut cum visul nostru de a contribui la crearea unei comunități a celor activi în educație a prins formă și așa a luat naștere Coaliția pentru Educație, o federație a ONG-urilor din domeniu.

Mai e mult până departe, dar noi ne-am propus să ne bucurăm de drum. Vă invităm să ne însoțiți! 🙂

Related Post

Posteaza mesaj

*

*