IMG_8968Membrii Asociației ROI preferă să vadă partea bună a României și se concentrează pe ceea ce pot construi împreună cu alți parteneri.

Un exemplu este Mircea Crisbășanu, un tânăr care, după ce a studiat construcțiile timp de 2 ani în Olanda și a vizitat Elveția, a hotărât să se întoarcă în România pentru a dezvolta o afacere socială într-un domeniul nou: cicloturismul. Astfel, a dat „prea perfectul” de afară, pe imperfectul sau unicitatea plină de farmec a naturii și a satului românesc.

Astfel, în 2011, a pus bazele Cycling Romania, în cadrul căreia a inițiat, în 2013, Turul Dunării pe bicicletă, un proiect ce va continua și în 2014. În paralel, a început să dezvolte Art in Bucharest (tururi ghidate in atelierele artiştilor din Bucuresti). „Mircea Crisbășanu te molipseşte cu entuziasmul său, cu puterea de a se bucura de ceea ce este frumos în România şi cu dorinţa de a face ceva concret pentru a împinge lucrurile către o cale bună, normală, sănătoasă”, scrie  Roxana Farca de la www.lumemare.ro. Mai multe despre Mircea, puteți afla din interviul realizat de Roxana. Mulțumim!

1 Comentariu

    Posteaza mesaj

    *

    *