Asociația ROI, Foto Union și Dacia Plant vă invită în zilele de 24 și 25 noiembrie la ateliere de spus povești și la o sesiune publică de fotografie destinată copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. Tot ce aveți de făcut este să veniți la stupul Asociației ROI (bld. Schitu Măgureanu nr. 45 – lângă Cișmigiu) sâmbătă sau duminică, oricând în intervalul orar 10.00-18.00. Pe lângă sesiunea foto destinată copiilor, vă așteaptă numeroase alte surprize: ateliere de spus povești, ateliere pentru părinți, cadouri din noua gamă de produse Îngerașul de la Dacia Plant, spații de joacă. Participarea este gratuită.

 Poveste cu îngeri face parte dintr-o serie de evenimente de amploare organizate de Dacia Plant împreună cu Asociația ROI și Foto Union. Caravana Poveste cu Îngeri se va deplasa în perioada noiembrie-decembrie 2012 în numeroase grădinițe din București. Povestitori cu har vor aduce cu ei o minunată poveste – Îngerașul venit din soare -, voie bună și daruri de la Dacia Plant. Totodată, copilașii vor fi fotografiați în ipostază de îngerași și vor primi cadou fotografiile.


Pentru că o poveste spusă cu har are potențialul de a transforma o viață, Poveste cu Îngeri își propune să sădească în inimile copiilor semințele încrederii, iubirii și respectului față de viață, în toate formele ei”, spune Andreea Voroneanu, autoarea poveștii și coordonatoarea proiectului.

Dacia Plant a lansat recent pe piață gama de produse Îngerașul, special creată pentru copii. Sub aripile protectoare ale Îngerașului, veți regăsi șase produse speciale, 100% naturale, care nu conțin coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori artificiali. În plus, toate au ca excipient fructoza, pentru a evita efectul negativ al zahărului. Din gama de produse Îngerașul: siropul CREȘTE POFTA DE MÂNCARE, siropul IMUNOSTIMULENT, siropul DE TUSE, siropul MINERALE: CALCIU, MAGNEZIU, VITAMINA D3, siropul STIMULENT MENTAL, comprimate VITAMINIZANT.

[box type=”info”]

Când: 24-25 noiembrie 2012

Ce: Sesiunea foto va avea loc, în ambele zile, între 10:00 și 18:00. În plus, povestitori cu har vor aduce cu ei o minunată poveste, Îngerașul venit din soare, voie bună și daruri de la Dacia Plant. Totodată, copiii vor fi fotografiați în ipostază de îngerași și vor primi cadou fotografiile.

Atelierele de spus povești se vor derula atât sâmbătă, cât și duminică în următoarele intervale orare:

– 10:30 – 11:30;

– 12:00 – 13:00;

– 15:00-16:00;

– 16:00 – 17:00.

Puteți alege să participați la oricare dintre aceste ateliere.

Unde: la Asociația ROI (Schitu Măgureanu nr. 45), oricând între 10:00 și 18:00

Participare gratuită

Confirmarea participării se face pe e-mail la adresa stup@aroi.ro . Pentru detalii, o puteți contacta pe Raluca Bahri (raluca.bahri@yahoo.com, 0722 680 661).

[/box]

www.daciaplant.ro

www.fotounion.ro

www.aroi.ro

Attachments

Posteaza mesaj

*

*