Încheiem anul 2013 cu bucuria de a fi început în decembrie turul cu filmul documentar Ba Se Poate despre Zburd – Educație prin coaching prin țară. Am fost foarte bine primiți la Cluj, Câmpulung Muscel, iar totul a culminat cu primirea de la Bacău, pe 17 decembrie, unde am avut peste 1.500 de spectatori: elevi, profesori, părinți.

Simona David-Crisbășanu, inițiatoarea proiectului Zburd-Educație prin coaching, și regizorul Tedy Necula au fost prezenți la Bacău. A doua zi, ei au vizitat 3 licee: Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”, Colegiul “Antipa” și Colegiul Național “Ferdinand I”. Deșteptarea a publicat un articol despre premieră.

Mulțumim tuturor celor ne sustin in campania de strângere de fonduri pentru realizarea si promovarea filmului, derulata de Asociația ROI pe site-ul: www.potsieu.ro. Mulțumiri speciale partenerilor implicati in organizarea evenimentului de la Bacău: Simona Rusu, din partea Asociației Oblio, dl. Adrian Iordache, Inspectoratul Școlar și Primăria Bacău! Mai multe informații pe site-ul proiectului: www.zburd.ro

Posteaza mesaj

*

*