Asociația ROI a sprijinit, în 2016 și 2017, organizarea Festivalul Internaţional de Educaţie – FIEdu de către Asociația Iubesc Ploieștii şi Yuppy Koti Centre Ploiești – Centrul educațional de inspirație finlandeză. Aproape 30 de cadre didactice și elevi au participat în iunie 2017 la acest eveniment datorită sumelor cu care au contribuit susținătorii noștri – în special persoane fizice, cărora le mulțumim.

În total, peste 500 de persoane (factori de decizie, directori de școli, cercetători, profesori, părinți) din 11 țări, de pe patru continente, au luat parte la Festivalul Internaţional de Educaţie – FIEdu 2017, cel mai mare eveniment în educație din România, desfășurat la Ploiești. Ne bucurăm că putem împărtăși cu voi

🇷🇴 🇬🇧 🇸🇬️ 🇺🇸 🇸🇪️ 🇫🇮️ 🇮🇪 ️🇦🇹️ 🇲🇩️ 🇬🇭 ️🇩🇪

Participanții la festival au luat parte la prezentări inspiraționale, ateliere practice, sesiuni de networking și spectacole susținute de experți educaționali din România, Moldova, Finlanda, Suedia, Marea Bristanie, Statele Unite ale Americii și Singapore. Astfel, ultimele cercetări și cele mai bune practici educaționale au devenit accesibile publicului din România pentru a fi implementate în școli spre beneficiul copiilor și al întregii societăți.

A doua ediție a Festivalului Internațional de Educație – FIEdu a fost organizată la inițiativa Asociației Iubesc Ploieștii şi a Yuppy Koti Centre Ploiești – Centrul educațional de inspirație finlandeză în parteneriat cu Ambasada Finlandei la București, Consiliul Judetean PrahovaMuzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova, Asociația Escamonde Ploiești și Casa Corpului Didactic Prahova. Coorganizator a fost Seeding Knowledge Foundation.

FIEdu 2017 a fost sponsorizat de Proleasing Motors Group, twinklAsociatia pentru Antreprenoriat RomaniaAsociația ROIOLDCOM RomâniaLa Placinte PloiestiCaffè MilanoTymbark RomaniaCoca Cola HBC, Vittoria Cafe Sinaia, La Flori Ploiesti, Vigo Hotel și Libraria centrala.

Puteți subscrie la canalul Youtube FIEdu: https://www.youtube.com/channel/UC_L_S6tVgfABjvLVxbvGOBQ

Filmat și editat de Helen Film.

#FIEdu2017 #FriendlyRevolution

Posteaza mesaj

*

*