În simple cuvinte, Think Outside the Box este un ONG ce și-a ales o misiune foarte ambițioasă – de a destupa mintea si de a deschide ochii populației, de a sensibiliza, de a educa. Sunt  printre puținii “antreprenori” care se adresează direct minții si care doresc să schimbe mentalitați.

Viziunea lor se imbina ideal cu ceea ce incercam sa realizam aici, la ROI. Avem de-a face cu oameni competenti si care doresc sa se implice in rezolvarea problemelor ce ne inconjoara.

Astfel în vara aceasta a debutat parteneriatul nostru denumit Eroi TOTB, un parteneriat este foarte valoros și necesar pentru indeplinirea obiectivelor comune.

A fost organizată o întâlnire a bicicliștilor, unde diferite organizații active în domeniu și-au spus păsul și au discutat subiecte de interes comun (link articol aici http://totb.ro/46996?lang=en ). Vom continua să organizăm astfel de întâlniri, prin care ne dorim  să scoatem la lumină adevăratele modele ale societăţii de astăzi, pe aceia dintre noi care au curajul să să trăiască diferit, spărgând tiparele societății, și să deschidă un drum pentru alții.