În data de 24 februarie 2015, Revista Avantaje a acordat premiile „Femeia Anului 2014”. Printre câștigătoare, desemnate pentru actele lor de curaj, pentru poveștile de succes pe care și le-au construit, pentru ambiția și inteligența de care au dat dovadă, s-a aflat și Simona David Crisbășanu, președinte al Asociației ROI. Simonei i s-a decernat premiul pentru „Excelență în Educație”, pentru implicarea și rezultatele obținute în cadrul proiectului Zburd-Educație prin coaching, împreună cu o echipă de antrenori voluntari. Puteți citi mai jos argumentele care au stat la baza acordării premiului, publicate de Revista Avantaje. Mai multe despre câștigătoarele Galei „Femeia Anului” 2015 puteți citi aici.

Categoria „Excelență în Educație”

simona-david-crisbasanu

„Femeia anului 2014 de la această categorie este președinte executiv al Asociației ROI, ce derulează proiecte axate pe dezvoltarea de comunități, educație, cultură și leadership. În 2011, a inițiat, împreună cu alți coachi curajoși, proiectul Zburd – Educație prin coaching, bazat pe voluntariat, care a fost implementat cu succes în 5 licee tehnologice cu performanțe slabe și elevi din medii defavorizate.Simona a coordonat acest proiect derulat de Asociația ROI, în parteneriat cu Asociația Română pentru Coaching, Leadership in International Management (LIM) și Facultatea de Pshihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. De asemenea, a participat la implementarea lui în licee în calitate de coach de echipă, lucrând cu directori, profesori și elevi.

Pentru a promova rezultatele proiectului, s-a implicat ca producător în realizarea filmului documentar Ba se poate!, regizat de către Tedy Necula și finalizat la sfâșitul anului 2013. Din 2013, Simona este implicată în dezvoltarea proiectului Adoptă un liceu, inițiat de Asociația ROI și Școala de Valori, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și cu alte organizații. În ultimii ani, a lucrat cu sute de profesori ca formator, precum și cu elevi și părinți. În prezent, lucrează cu școli, în parteneriat cu inspectorate școlare, precum și cu alte organizații neguvernamentale sau companii finanțatoare.

Felicitari Simona David Crisbășanu!”

1 Comentariu

  • Buna Seara, numele meu Este Silvana Serbanescu, profesor de limba Engleza si trainer Jolly Phonics. Va solicit pe aceasta cale o intrevedere pentru a discuta posibilitatile de colaborare in vederea implementarii, cu sprijinul logistic al Jolly Learning UK, un program pilot in scolile de stat din tara, prin care copilasi din clasele pregatitoare si I sa deprinda scris-cititul in limba engleza intr-o maniera multi-senzotiala, amuzanta si extrem de eficienta.

   Cu scuze pentru momentul la care va scriu, constienta ca Este perioada vacantelor, m-as bucura sa va intalnesc pentru a va povesti despre acest program in desfasurare deja de 3 ani in Romania, care in sfarsit pare sa trezeasca interesul oficialitatilor din minister.

   Va doresc Numai bine,

   Silvana Serbanescu
   Mobil 0744786677

   Serbanescu Silvana
   2016-07-14, @ 20:56 Reply

Posteaza mesaj

*

*